Foreningen Donationer Brug for hjælp? Nyt

Regnskaber

Hvad er Ahelp2u?

Herlev

Ahelp2u er en forening baseret udelukkende på frivillig arbejdskraft. Foreningen har base på Sortemosevej 1B i Herlev i lokaler, der venligst er udlånt af Herlev Kommune. Foreningen arbejder udelukkende for at hjælpe mennesker i nød eller på anden måde er værdigt trængende, f.eks. folk, som har mistet deres job, deres hjem, er blevet syge, enlige forsørgere osv.

Foreningens frivillige betaler selv alle udgifter til benzin, internet, telefon m.m.

Se Herlev foreningen på Facebook, kræver at du har en Facebook profil.

Foreningen Ahelp2u Herlev CVR registrering

Foreningen Ahelp2u Herlev kontonummer: Reg.nr. 5030 Konto.nr. 1250341

Herning

Hos Ahelp2u Herning er vi en del af Ahelp2u i hele DK. Vi er i Herning et netværk af mennesker, som ønsker at hjælpe midtjyske familier, som har det svært økonomisk.

Vi hjælper hele året men lægger specielt en stor indsats for at hjælpe med julegaver og julekurve.

Se Herning foreningen på Facebook, kræver at du har en Facebook profil.

Foreningen Ahelp2u Herning CVR registrering

Foreningen Ahelp2u Herning kontonummer: Reg.nr. 7118 Konto.nr. 1361537